Inspiration

Creating Moments 2017, een collectie die sferen uitdraagt, geïnspireerd door de contrasten in het dagelijkse leven.  Een vrouwelijke noot, een mannelijke toets, het drukke stadsleven, ontstressen in de natuur, een leven in balans. It’s a man’s world

It’s a man’s world voor wie het wat stoerder, harder, krachtiger mag zijn. Stoffen met klinkende namen als Brave, Victory, Explore maar ook Whisky, Wood, Discretion enz.  De structuren zijn wat ruwer, de kleuren wat dieper.

A female touch

De vrouwelijke tegenhanger is A female touch, elegante, zachte stoffen die een romantische sfeer oproepen. Warme namen zoals Gentleness, Innocence, Delicate, …  Maar ook karaktervolle stoffen zoals Glamour, Secret en Venus in zachte, vrouwelijke kleuren horen in deze sfeer thuis.

Urban living

Urban living vertegenwoordigt het hectische drukke stadsleven met ruimte voor avondvullend vertier.  Strakke, stijlvolle stoffen als Architect, City, Rhythm in moderne hedendaagse kleuren.

Back to nature

Back to nature verzamelt natuurlijk ogende stoffen in frisse tinten.  De stoffen Dragonfly, River, Ocean, Desert, … brengen deze sfeer tot leven.  De structuren zijn geïnspireerd door de golven van de oceaan, de duinen van de woestijn, de bochten in de rivier.

In balance

Hoe we ons leven ook inrichten, In balance brengt door middel van meditatie, religie of muziek rust in het geheel.  Rustige namen zoals Harmony, Timeless, Galaxy komen in evenwichtige, rustgevende kleuren.